True Heading Nederland BV voortgezet als SHIPTRON Trading BV

14 juli 2020 | Organisatie

True Heading verder als SHIPTRON Trading

Shiptron Holding BV, 50% aandeelhouder in True Heading Nederland BV neemt de overige aandelen over van True Heading AB en is daarmee enig aandeelhouder geworden van True Heading Nederland BV. Onder de nieuwe naam Shiptron Trading BV worden de activiteiten voortgezet.

Alle activiteiten onder nieuwe naam voortgezet

Alle activiteiten van het bedrijf, waaronder de distributie van Ocean Signal veiligheidsmiddelen, Standard Horizon marifoons en AC Antennas maritieme antennes worden voortgezet onder de naam Shiptron Trading BV.

True Heading AB, Zweden, wijzigt haar bedrijfsstructuur en stopt met het grootste deel van haar bedrijfsactiviteiten. De continuïteit van service en garantie zijn gewaarborgd door Shiptron Trading BV en Nils Willart, technisch directeur en eigenaar van het merk True Heading. Shiptron Trading blijft de bestaande professionele True Heading AIS systemen en GNSS kompassen verkopen.

SHIPTRON Trading BV zet alle activiteiten voort

Shiptron Trading BV zet de verkoop van alle eerder genoemde producten via het uitgebreide dealernetwerk van voorheen True Heading Nederland BV voort op de vertrouwde wijze, waarbij kwaliteit van de producten en ondersteuning van de dealers voorop staat.

Shiptron bedrijvengroep

Shiptron Holding BV is een bedrijvengroep bestaande uit:

Maritieme cluster

De groep verricht diensten en leveringen aan de gehele maritieme cluster, van Offshore Olie, Gas en Wind; de maritieme infrastructuur tot de scheepvaart. Shiptron is gespecialiseerd in GMDSS en AIS systemen en oplossingen.

Locatie

Op de vertrouwde locatie in Enkhuizen staan onze medewerkers en technici u graag te woord voor vragen, overleg en advies over onze producten, toepassingen en services. 

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Indien u meer informatie wilt over de bedrijfsoverdracht of indien u geïnteresseerd bent dealer te worden van Shiptron Trading BV, kunt u contact opnemen met Carla Hogeweg, directeur.