Row for Impact roeit The Talisker Whisky Atlantic Challenge

PLB1, rescueME

Row for Impact team - Credit Atlantic Campaigns

Ocean Signal stelt PLB’s beschikbaar aan Row for Impact

Het roeiteam van Row for Impact, dat uit de drie vrouwen: Debby Bijl, Bettina de Wild en Iris Noordzij bestaat, roeit op dit moment midden op de Atlantische Oceaan The Talisker Whisky Atlantic Challenge.

Deze vrouwen hebben het doel om zoveel mogelijk impact te maken voor de Mentelity Foundation en een wereldrecord te vestigen. Het snelheidsrecord roeien voor een vrouwen-3 over de Atlantische Oceaan.

Zij zijn enorm onder de indruk van het werk en de bevlogenheid van de foundation van Bibian Mentel. De meervoudig paralympisch kampioene snowboarden die eerder in 2021 overleed.

Mentelity Foundation visie:

Kinderen en jongvolwassenen motiveren, Motivation to Move, om te kijken wat WEL kan, denken in mogelijkheden.

In de geest van Bibian roeien wij

  • Volg je passie en ga iets doen wat je écht leuk vindt
  • Verzamel herinneringen en geen bezittingen

En dat is precies wat wij doen, onze passie volgen! ROEIEN!
En, nog veel belangrijker, donaties en bekendheid genereren voor de Mentelity Foundation.

Shiptron Trading heeft daarom drie plb’s beschikbaar gesteld zodat de vrouwen zich veilig voelen tijdens deze roeitocht die ongeveer 55 dagen duurt.

Route over de Atlantische Oceaan

Row for Impact roeit 4.800 km tijdens de Tallisker Atlantic Challenge

 

Het vertrek vanaf La Gomera, het meest westelijke Canarische eiland was begin december 2021. Eind januari 2022 worden de teams op Antigua verwacht.

Op de website van Row for Impact vindt u alle informatie over de race met een live tracking kaart waarop de vrouwen in een oranje boot te volgen zijn.

 

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Indien u meer informatie wilt over de EPIRB of andere producten of indien u geïnteresseerd bent dealer te worden van Shiptron Trading BV, kunt u contact opnemen met Carla Hogeweg, directeur.