E100-E100G (discontinued product)

Niet meer leverbaar

De SafeSea E100 & E100G EPIRBs zijn ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van alle commerciële, visserij- en offshore-pleziervaartuigen.

 • E100G met GPS en E100 zonder GPS
 • E100G EPIRB bevat een geavanceerde 50-kanaals GPS
 • Drie opties voor de behuizing
  – Handmatige beugel,
  – Handmatige ontgrendelingsbehuizing
  – Vlottervrije behuizing
 • Extreem lange batterijduur > 96 uur, zelfs bij lage temperaturen
 • Door de gebruiker vervangbare batterijen met een levensduur
 • Intuïtieve bediening met bescherming tegen onbedoelde activering
 • Voldoet aan alle internationale normen
 • Klasse 2 EPIRB (-20 ° C – + 55 ° C) voor algemeen gebruik
 • Niet-gevaarlijke batterij

SafeSea E100G EPIRB

SafeSea EPIRB’s zenden in de 406MHz-satellietband die wordt bewaakt door Cospas-Sarsat, de internationale satellietoperator. Het signaal wordt over de hele wereld opgevangen en activeert direct de reddingsdiensten.

SafeSea EPIRB’s zijn tevens uitgerust met een 121.5 MHz homing-baken en een LED-stroboscoop met hoge helderheid voor snelle locatiebepaling door de reddingsdiensten ter plekke.

De SafeSea E100G EPIRB profiteert van een speciale ingebouwde GPS die een nog nauwkeuriger positie verzendt, waardoor de zoektijd aanzienlijk wordt verkort.

De SafeSea EPIRB batterij heeft de langste levensduur die in de markt te vinden is. Daarmee houdt deze EPIRB reddingsdiensten langdurig op de hoogte van uw positie.

FAQ’s

Wanneer ik mijn EPIRB of PLB registreer, is de 0 in de 15-cijferige HEX ID (UIN) het nummer 0 of de letter O?

De HEX-ID bestaat uit de cijfers van 0 tot 9 en de letters van A tot F alleen. Het teken 0 is het cijfer nul.

Verwijdering van EPIRB's en PLB's

Voorzichtigheid is geboden bij het weggooien van uw PLB of EPIRB wanneer deze niet langer nodig is. Valse waarschuwingen van afgedankte bakens kunnen reddingsautoriteiten ertoe brengen veel tijd en moeite te besteden aan het lokaliseren van afgedankte EPIRB’s of PLB’s die per ongeluk zijn geactiveerd. Zorg ervoor dat het baken volledig wordt gedeactiveerd en meld de registratieautoriteit dat het baken niet meer in gebruik is.

Het wordt aanbevolen om de batterij uit het baken te verwijderen door het deksel van de behuizing te verwijderen. Gooi de batterij weg in overeenstemming met de plaatselijke afvalvoorschriften. Houd er rekening mee dat Ocean Signal-bakens niet door de gebruiker kunnen worden onderhouden en dat het verwijderen van het deksel de garantie ongeldig maakt.

Meer vragen? Onze dealers helpen u graag!

We komen graag met u in contact om te zien hoe wij u kunnen helpen. Vul hieronder uw gegevens in, dan zullen wij of onze dealers contact met u opnemen.