EPIRB1 PRO nu in Nederland verkrijgbaar

Epirb1 Pro, Productinformatie, SafeSea

EPRIB1-Pro-verkijgbaar

Enkhuizen, 12 augustus 2020

Persbericht

Ocean Signal EPIRB1 PRO in Nederland beschikbaar

De compacte float-free EPIRB met container

ShiptronTrading is exclusief distributeur van Ocean Signal

SafeSea EPIRB 1 Pro met CAT1 Open aanzicht linksDeze nieuw geïntroduceerde SafeSea EPIRB1 PRO heeft een container die niet groter is dan 23.7 bij 19,1 centimeter en is daarmee de compactste EPIRB die op dit moment verkrijgbaar is.

Via het 66-kanaals gps-signaal bepaalt hij de positie, en hij alarmeert overal ter wereld de reddingdiensten op 406MHz via de satelliet.

Via 121,5 MHz zendt de EPIRB een peilsignaal uit, zodat reddingdiensten u precies kunnen lokaliseren.

Deze klasse 2 GPS EPIRB heeft een batterij met een enorme lange levensduur van 10 jaar.

Hydrostatic Release Unit (HRU)

EPIRB1 Pro verkrijgbaar

Kunt u in noodsituaties niet zelf de EPIRB activeren, dan gebeurt dit door middel van een automatisch ontgrendelings- mechanisme in de container. Deze zogeheten Hydrostatic Release Unit (HRU) zorgt ervoor dat de EPIRB automatisch wordt geactiveerd, als uw schip zich minimaal 2 meter onder de zeespiegel bevindt. Handmatig activeren kan uiteraard ook.

Ook is het mogelijk de EPIRB uit de container te halen en mee te nemen in het reddingvlot en hem dan zelf te activeren.

Automatic Release Housing (ARH)

De Automatic Release Housing (ARH) bevat ook een handige adapter die montage op de locatie van een eerdere EPIRB mogelijk maakt. Gebruik de adapter om de container eenvoudig te monteren met dezelfde montagegaten die eerder werden gebruikt voor oudere en grotere EPIRBS zoals de Ocean Signal E100/ E100G, Jotron Tron 60s en McMurdo E5/ G5.OSL - EPIRB 1 Pro - Back CAT1 w Adapter

Voor meer informatie oceansignal.nl

Veiligheidsproducten van Ocean Signal bieden uitmuntende kwaliteit, die ruimschoots voldoet aan de internationale technische en veiligheidseisen. Zorgvuldig en innovatief design biedt beroepsvaart, visserij, pleziervaart en industrie het vertrouwen dat hun Ocean Signal uitrusting voor 100% voldoet aan de gestelde eisen. Dit wordt onderschreven door de ruime garantieperiode die Ocean Signal biedt op haar producten.

ShiptronTrading BV is voorraadhoudend distributeur voor Ocean Signal in Nederland. Producten verkrijgbaar bij de vakhandel voor de scheepvaart en de betere watersportwinkels.

Voor meer informatie contact:

ShiptronTrading BV | Heimen Schraffordt
De Dolfijn 24T
1601 MG Enkhuizen
Tel: +31 (0)228 317004
sales@shiptrontrading.com

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Indien u meer informatie wilt over de EPIRB1 Pro of indien u geïnteresseerd bent dealer te worden van Shiptron Trading BV, kunt u contact opnemen met Carla Hogeweg, directeur.